بطاطس باللحمة المفرومة




[IMG]http://ww1ww1.***********/15.gif[/IMG]



بطاطس مقطعة



الخضروات ساق كرفس، جزرة و بصلة

و تـقطع مكعبات صغيرة



ملعـقة دقيق

3 ملاعق زبده أو زيت

ملعـقة زعتر

كوب صوص اللحم

لحم مفروم


[IMG]http://ww1ww1.***********/16.gif[/IMG]




توضع مكعبات البطاطس فى ماء

مع الملح و الكمون

أو أي توابل من اختيارك

و تغلى حتى النضج

و اتركيها جانباً



سخنى الزبدة على النار



أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم على النار




و اتركيهم عليها حتى يحمروا

ثم أضيفى اللحم المفروم



استمري فى التقليب




عندما يأخذ اللحم اللون البنى

ميلي الأناء وتخلصى من الزبدة الزائدة



أضيفى ملعـقة الدقيق مع التقليب



أضيفى صوص اللحم و الملح و الفلفل الأسود

و اتركيها على النار حتى تنضج تماماً




أثناء نضج اللحم اهرسي البطاطس المسلوقة

احضرى صينية و ضعي اللحم و الخضروات فى قاعها



ثم البطاطس المهروسة




قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنـثريها على الوجه

مع الفلفل الأحمر

و يمكنك وضع شيدر مبشور أو موازيلا



أدخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه

وهكذا الشكل النهائي للصينية


اعملوها كثيرررررر طيبة

قبل يومين عملتهابس بدجاج واكلوا ايدهم وراها هههههه
تحيــاتي بحووور