طريقة لف ورق عنب و بالصور
ثم نتركها تبرد ونجهز الحشو
أرز مع لحم معصج وحباش ( بقدونس +كزبره + شبنت + بصل مفروم + ثوم مقطع حلقات + عصير طماطم + زيت زيتون او اى زيت + ملح وفلفل + شوربه لسقى المحشى فى النهايه
وترص في اناء وبجانب بعض علشان لا تتفكك والاحسن تحطي شرائح بطاطس في القاع علشان لا تلزق
وبعدها يوضع فوقها صحن ويوزع الشوربة والصحن علشان تبقى الحبات في مكانها ولاتتفكك وتوضع على النار .
والف هنا
تقبلووووووووووا تحياتيـــــــــــــ،،
سهر اللياليـــــــ..
المفضلات