انا حشيت جزء بالعصاج وجزء بخلطة الارز
الطريقة
اول شئ غسلت المصران جيدا بالدقيق ثم بالخل والملح
بصراحة غسلت كتيييييييييييير
وقطعته طول القطعةحوالي 20 او20 سم
وبعدين قلبته يعني احشيه وهو مقلوب وغسلته ايضا وهو معدول وهومقلوب واهم شئ وهو مغلوب
بصراحة يغلب في عسله وشرح طريقة غسله
ما علينا
نبدأ الحشو
اولا بالعصاج
انا عملت عصاج عادي قلبت البصل واللحم المفروم وفي السمن او الزيت حتي يشرب ماؤه
ثم تبلته بالملح والفلفل الاسود والبهار والشطة وقطعت عليه فلفل اخضر حامي للي يحبه حار
وحشيت البمبارواترك مسافة 1سم من كل طرف
عندما اضعه في الماء الساخن تنكمش الاطراف فلا يخرج الحشو
في اناء عميق اضع ماء علي لنار واضع فيه بصلة مقطعة وحبة طماطم وفلفل اسود وملح
وعند الغليان اضع البمبار واتلركه حتي يستوي
ثم احمره في السمن
وبالهنا
المفضلات