صباح الخـير
كفته الجمبري(اكله مصريه) :
المقادير :
كيلو جمبري صغير + ارز مطحون ناعم + ثوم مدقوق + دقيق + زيت + ملح + فلفل
+ كمون + بقدونس مفروم + شبت مفروم .
الطريقه :
يغسل الجمبري عده مرات بعد تقشيره حتي يصبح الماء مثل الحنفيه
ويدق حتي يلين .
ضعي الجمبري علي الارز المطحون والثوم والشبت والبقدونس ويعن الجميع
ثم يتبل بالملح والفلفل والكمون ويعجن ثانيه .
يشكل علي شكل اصابعاو دوائر صغيره وتقلب في الدقيق ويحمر في الزيت .
ويقدم علي فرشه من البقدونس مع السلطه
وبالهنا والعاافيه
تحياااتي
م.ن
المفضلات